Begeleiding bij het onderwijs voor kinderen in Zeeland

Op ons pedagogisch centrum en zorgboerderij bieden we begeleiding aan bij het onderwijs voor kinderen in Zeeland. Gaat uw kind niet of maar gedeeltelijk naar school? Dan is het belangrijk dat hij of zij wel betrokken blijft bij de lesstof. De begeleiding bij het onderwijs voor kinderen bieden we op verschillende manieren aan, waaronder met paarden, sportief en creatief, en bewegen. We laten de kinderen zien en ervaren hoe leuk leren kan zijn!

Home » Begeleiding onderwijs voor kinderen Zeeland

Begeleiding bij het onderwijs voor kinderen in samenspraak met hun huidige school in Zeeland

Bij SAM-en… in Zeeland proberen we de activiteiten (met paarden) en begeleiding bij het onderwijs voor kinderen zoveel mogelijk te combineren met het huiswerk vanuit school. Hierbij overleggen we dan ook met de school van uw kind en andere betrokkenen. Op deze manier weten we wat het leerniveau van uw kind is en hoe we hierop in kunnen spelen. Zo proberen we het leren leuk te maken en om te buigen naar een positieve ervaring.

Diverse activiteiten met dieren

Doordat we op onze zorgboerderij in Zeeland veel dieren hebben, combineren we de begeleiding bij het onderwijs voor kinderen met activiteiten met paarden of andere dieren. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld tellen hoeveel kippen er zijn, uitrekenen hoeveel voer er nodig is of een boek voorlezen aan een paard. We bieden op deze manier onderwijsondersteuning, maar zorgen er wel voor dat uw kind plezier heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de begeleiding bij het onderwijs voor kinderen, bijvoorbeeld met paarden, bij ons in Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op om uw vragen te stellen. U bereikt ons via 0113 745464 en SAMen@zorgboerenzuid.nl. Heeft u daarnaast interesse in een van onze andere diensten, bijvoorbeeld voltige of equitherapie? Neem ook dan contact met ons op.

SAM-en Pedagogisch Centrum Zeeland