Dagbesteding

Wilt u voor uw kind goede dagbesteding in Zeeland? Bij SAM-en in Ovezande werken we met kinderen, jongeren en jongvolwassenen die om welke reden dan ook moeite hebben om zich staande te houden in het onderwijs en/of in de sociale omgang met anderen en die plezier beleven aan het buiten bezig zijn.

Home » Dagbesteding Zeeland

Dagbesteding betekent veel buiten zijn

Op ons pedagogisch centrum in Zeeland bieden wij therapie aan die zich richt op het werken met paarden. Verder werken wij bij mooi weer ook graag in de tuin. We hebben een moestuin waar we graag aan de slag gaan met de jongeren. Ook is er veel ruimte voor de jongste kinderen om te spelen. Taken als het schoonhouden van de hokken van de dieren en het onderhouden van het terrein horen ook bij de taken van de deelnemers van de dagbesteding. We werken het liefst met een zeer grote regelmaat, niet alleen omdat dit goed is voor de deelnemers, maar ook omdat dit goed is voor alle dieren die op de boerderij leven. Op deze manier delen wij de dagbesteding zo regelmatig en optimaal mogelijk in op onze boerderij in Zeeland. We willen de optimale kwaliteit van leven creëren bij de mensen die bij ons komen met een hulpvraag.

Heb je een vraag over onze diensten?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Zoekt u voor uw kind een goede locatie in Ovezande voor dagbesteding of heeft uw zoon of dochter een andere zorgvraag? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0113 745464 of door te mailen naar SAMen@zorgboerenzuid.nl.

SAM-en Pedagogisch Centrum Zeeland