Hulp voor kind met gedragsproblemen Zeeland

Wanneer u hulp nodig heeft voor een kind met gedragsproblemen kunt u terecht bij SAM-en… in Zeeland. De gedragsproblemen waarmee kinderen kunnen kampen variëren van onbeschoft gedrag tot extreme verlegenheid en onzekerheid. Als uw kind vastloopt in het dagelijks leven en problemen ervaart, denk er dan eens over na om met hem of haar langs te komen op onze zorgboerderij en pedagogisch centrum.

Perfecte balans tussen therapie vormen Unieke manier van therapie Een veilige plek waar iedereen mag zijn wie hij is.
Home » Hulp voor kind met gedragsproblemen Zeeland

Onze zorgboerderij biedt hulp voor een kind met gedragsproblemen in Zeeland

Bij onze zorgboerderij in Zeeland bieden wij hulp aan voor uw kind wanneer hij of zij kampt met gedragsproblemen. Deze problemen zijn erg vervelend, zeker wanneer uw kind er zelf ook last van heeft. Wij werken met specifieke doelen voor de kinderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doelen die overeenkomen met de doelen die op school gesteld worden. Maar ook het werken aan normen en waarden en respect voor jezelf en de ander zijn goede voorbeelden. Bij ons is er daarnaast ook altijd tijd voor ontspanning. Het werken aan de doelen en het ondernemen van leuke activiteiten wordt op een goede manier afgewisseld. Daarbij zorgen we ervoor dat we een vast dagritme aanhouden. Zo weet uw kind precies waar hij of zij aan toe is.

Vraag een intakegesprek aan

Vraag een intakegesprek aan bij ons in Zeeland als u hulp nodig heeft voor uw kind dat kampt met gedragsproblemen. Of dit nu vervelend gedrag is of juist onzekerheid; wij staan voor jullie klaar! Neem contact met ons op via ons e-mailadres SAMen@zorgboerenzuid.nl, of bel ons op 0113 745464.

SAM-en Pedagogisch Centrum Zeeland