Zorgboerderij SAMen

Missie

Wij helpen mee aan het creëren van een optimale kwaliteit van leven. Wij doen dit door doelgericht te werken en maken hierbij gebruik van de rust, het buiten in beweging zijn, natuurlijk leren en de paarden.

De doelgroep waarop wij ons richten zijn kinderen, jongeren en jongvolwassenen die om welke reden dan ook moeite hebben om zich staande te houden op school of in het sociale verkeer.

Kwaliteit

De kwaliteit van leven worden onder andere bepaald door de manier waarop we omgaan met de emoties, indrukken en ervaringen die liggen opgeslagen in ons onbewuste. Als dingen niet goed verwerkt zijn, gaan die na korte of langere tijd om aandacht vragen. het is een ieders eigen verantwoordelijkheid om hierin keuzes te maken. Het herkennen en erkennen van thema’s is soms al voldoende om nieuwe mogelijkheden te creëren. Om daarin verder te gaan, te veranderen of problemen op te lossen is het essentieel om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij dragen geen oplossingen aan maar stimuleren en ondersteunen mensen op hun pad naar groei en bewustwording.

Heeft u nog vragen over onze missie?

of wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor onze diensten?