Pedagogisch Centrum & Zorgboerderij SAMen

Nieuws

Belangrijke data:

Maandag 29 mei  is de zorgboerderij de hele dag gesloten i.v.m. 2e Pinksterdag.

Donderdag 25 mei is de zorgboerderij 1 uur eerder gesloten i.v.m. teamoverleg. Ophalen op de boerderij is dan om 12:30, ophalen bij de ophaalplekken is om 13:00.

Donderdag 15 juni is de zorgboerderij gesloten i.v.m. teamoverleg.

Zaterdag 17 juni is het Open Dag op SAMen…

Op dinsdag en donderdag middag zijn wij gesloten. Wij proberen onze teambijeenkomsten te plannen op de dinsdag- of donderdag middag zodat we verder zo min mogelijk moeten sluiten.

Goed Doel: “New Life Home Trust “

Het team van SAM-en gaat, samen met de kinderen en jongeren hier, een goed doel ondersteunen. Via de ouders van één van de kinderen hier werden wij gewezen op een mooi doel. Het goede doel waar wij ons voor gaan inzetten. Is: ‘’New Life Home’’, New Life Home heeft 4 kindertehuizen in Kenia en is opgezet door een Brits echtpaar. Er altijd nood aan goede zorg, materialen en basisbehoeften. Momenteel zijn ze bezig met drie projecten; nieuw schilderwerk, nieuwe onderdelen in de keuken en de reorganisatie van de tuin. Dit zijn bijvoorbeeld projecten waar onze donaties naar toe zullen gaan.

New Life Home deelt hiernaast vanuit hun expertise en giften ook weer met kindertehuizen buiten Nairobi, die het minder goed hebben. Belangrijk hierbij is dat er veel individuele aandacht is voor de kinderen. Ook wordt er gezocht naar oplossingen voor kinderen die 12+ zijn, en anders op straat zouden belanden. Er wordt veel aandacht besteed aan het adopteren van kinderen door Kenianen zelf (nationale adoptie), wat gelukkig steeds beter gaat. Al met al een prachtig doel om te ondersteunen en dit gaan wij dan ook doen als SAM-en…

We trappen af met een week gericht op het thema Kenia en een heuse sponsorloop. De afsluiting zal plaatsvinden op onze Open Dag.

Voor meer informatie kunt u de website van New life Home bekijken: https://newlifehometrust.org.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van alles wat er de afgelopen tijd gebeurt is, maken wij eens in het kwartaal een nieuwsbrief. Hierin staan leuke nieuwtjes of gebeurtenissen van de afgelopen tijd, maar ook belangrijke informatie. Onder andere de data wanneer de zorgboerderij gesloten is, en thema’s waar we de komende tijd mee aan de slag gaan staan hierin.

Heeft u nog vragen over onze diensten?

of wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor deze diensten?

SAM-en Pedagogisch Centrum Zeeland