De werking die een paard op mensen heeft is werkelijk een wonder!

Links

www.zorgboeren.nl Informatie over zorgboerderijen in Zuid Nederland.
www.paardenwijs.nl Paardenwijs is een praktijk voor equitherapie, begeleiding, training en coaching met paarden in het Rijk van Nijmegen.
www.vivotrainingen.nl VIVO trainingen geeft al enkele jaren weerbaarheidstrainingen.
www.Opvoeding-Lierop.nl Pedagogisch Centrum D'n Hoef.
www.avatar.nl AvatarŪ is het meest krachtige, puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het is een serie ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stellen jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op datgene wat je wilt bereiken. Je zult je eigen unieke inzichten en realisaties ervaren.
www.paardentandarts.org Paardentandarts is een echte specialisatie en deze website hoopt een goede indruk te geven waarom ook u rekening moet houden met het gebit van uw paard. U vindt hier alle informatie over het belang van gebitsverzorging bij paarden en de manier waarop dit dient te gebeuren.
www.troostvanschoonheid Op een idylische plaats in de buurt van Heinkenszand is beeldhouwatelier "de troost van Schoonheid" gevestigd.Naast zijn werk als beeldhouwer en restauratiebeeldhouwer geeft Pieter van Staveren er workshops.Zowel volwassenen als kinderen kunnen hier terecht om lekker met materie bezig te zijn.
© 2008 - 2018 | Weboplossing: Marc Sijm