De werking die een paard op mensen heeft is werkelijk een wonder!

Dagbesteding in Zeeland

Wilt u voor uw kind goede dagbesteding in Zeeland? Bij SAM-en… in Ovezande werken we met kinderen, jongeren en jong volwassenen die om welke reden dan ook moeite hebben om zich staande te houden in het onderwijs of in de sociale omgang met anderen en die plezier beleven aan het buiten bezig zijn.

Dagbesteding in Zeeland betekent veel buiten zijn

Op onze boerderij bieden wij therapie aan die zich richt op het werken met paarden. Verder werken wij bij mooi weer ook graag in de tuin. We hebben een moestuin waar we graag aan de slag gaan met de jongeren. Ook is er veel ruimte voor de jongste kinderen om te spelen. Taken als het schoonhouden van de hokken van de dieren en het onderhouden van het terrein horen ook bij de taken van de deelnemers van de dagbesteding. We werken het liefst met een zeer grote regelmaat, niet alleen omdat dit goed is voor de deelnemers, maar ook omdat dit goed is voor alle dieren die op de boerderij leven. Op deze manier delen wij de dagbesteding zo regelmatig en optimaal mogelijk in, op onze boerderij in Zeeland. We willen de optimale kwaliteit van leven creëren bij de mensen die bij ons komen met een hulpvraag.

Bel ons: 0113 745464 Of mail ons direct

Een goede dagbesteding in Zeeland

Zoekt u voor uw kind een goede locatie in Zeeland voor dagbesteding? Of heeft uw zoon of dochter een andere zorgvraag waarmee we u kunnen helpen? Neem dan eens contact op met ons. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bereikt ons via 0113 745464. Of stuur een e-mail naar SAMen@zorgboerenzuid.nl. 

© 2008 - 2020 | Weboplossing: Marc Sijm